Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen!

Välkommen till vår nya hemsida! 


Vill du bli medlem i vår förening?

Klicka då här!
Förlängd motionstävling
2020-09-25 13:44
Med tanke på coronasituationen så kommer vi att förlänga motionstävlingen till Flankabäcken och grillplatsen till den 1/11, vi ser coronan som en bra anledning till att vi alla fortsätter att komma ut i skog och natur i det läge vi befinner oss i.
Vi hoppas att ni håller i och kommer ut i samma utsträckning som under hela våren och sommaren men om det skulle bli snö (mot alla odds) så kommer vi däremot avsluta tävlingen för att inte förstöra eventuella skidspår :)

Gym stängt!
2020-09-22 07:27
Måndag den 28 september mellan kl: 08,00-16,00 hålls gymmet stängt på grund av storstädning.
Spela Volleyboll med oss!
2020-09-15 22:31
Då var det dags att starta upp volleybollträningen.

Vi vill även påminna om att nybörjare alltid är välkomna – har ditt barn kompisar som vill prova på volleyboll så är de mycket välkomna att göra det!
Renovering tennishallen
2020-08-31 12:26
Isoleringen av taket är nu helt klar men tyvärr har vi fått problem med ommålningen av väggarna då målerifirman tvingats backa ur jobbet i sista stund, vi håller på att titta på alternativ men det kan bli så att vi får måla senare i vinter och använda hallen nu i höst som vanligt.
Det kommer säkert att vara lite stökigt men det primära är att vi kan använda hallen till alla våra idrotter och annat som den används till.
Vi hoppas på er förståelse om läget just nu.

Patric Nilsen
Nyheter från vår verksamhet