Hestra Skid- och sportklubb
Fotboll

Vinst för F15 mot Kinna IF
2019-04-10 20:32
En kylig onsdagkväll på Grimsborg, då var det tur att spelet värmde. Full fokus från start och hög press på motståndarna. Även om planen var ojämn så lyckades vi med ett flertal fina kombinationer och ju längre in i matchen desto fler chanser skapade vi. Ställningen i paus var 1-1. I den andra halvleken ökade vi trycket ytterligare och fick också utdelning på våra chanser. Till sist blev det 5-1 efter det att Linn Lid svarat för 3 mål, Minou Valbrant 1 och Fanny Åberg 1. Stort plus till alla idag för en väl genomförd match där vi behöll fokus matchen igenom.