Hestra Skid- och sportklubb
Fotboll

3-0 seger borta mot Nässjös F03
2018-09-30 17:31
Avslutningsmatchen i Nässjö slutade med seger för våra tjejer med 3-0 efter 1-0 i paus. Vi gjorde en gedigen match och det var ingen diskussion om vilket lag som var bäst. Redan i första anfallet fick vi ett friläge men denna gång rann det ut i sanden. Vi var hela tiden det bollförande laget och Linn Lidh gjorde halvlekens enda mål. I den andra halvleken startade Nässjö lite bättre än oss men efter 10 minuter tog vi över igen och skapade det ena anfallet efter det andra. Med tur och skicklighet räddade Nässjös målvakt laget kvar i matchen. Wilma Kron stänkte in tvåan på ett hårt långskott och Linn avslutade med att göra 3-0. En kort summering av säsongen som har gått kan vi konstatera att SAMTLiGA spelare har tagit ytterligare ett steg i sin utveckling. Vi har bl.a. blivit tuffare och vågar ta för oss mer vilket innebär bättre självförtroende och i kombination att vi sedan tidigare har en bra rörelse och passningsspel har vi bjudit på många bra matcher. Detta gör att det ser lovande ut inför framtiden.