Hestra Skid- och sportklubb
Fotboll

Uddamålsförlust för F04/05.
2017-08-16 20:54
Onsdagens match mot Gnosjö IF slutade med förlust 2-3 efter 1-2 i paus. Gnosjö startade matchen med att stressa oss och till en början slog vi bara ifrån oss. Efter 0-2 avtog Gnosjös presspel och vi kunde flytta upp spelet och började även att skapa chanser. Valentina Kabsri reducerade till 1-2 före paus och vi fick ny energi. I andra halvlek fick vi igång ett bättre passningsspel och vi vågade hålla i bollen och därigenom skapade vi en hel del chanser men Gnosjö hade en bra målvakt som gjorde ett antal räddningar. Vårt andra mål gjordes i slutet av matchen genom Agnes Rydin. Var och en av våra tjejer utvecklas hela tiden och det är roligt att se att vi även blir bättre och bättre som lag.