P2010 spelade sin sista match för säsongen
2021-09-27 12:54
P2010 26sep 2021

P2010 spelade sin sista match för säsongen hemma på Isamon.

Motståndet stod Bors SK för. Bor ledde under stora delar av matchen men ett tappert kämpande Hestra ordnade ett oavgjort resultat.

Det är ett riktigt gott gäng att vara ledare för. Det finns kamratskap, kämpaanda, träningsflit och bra föräldrar.

Så tack för denna fotbollsäsongen, vi syns nästa år!

Ledarna

Fotbollsträningen igång
2021-03-20 17:18

Nu i mars har vi börjat träningen med fotbollstjejerna i F08-10 på grusplanen på Isamon. Förhoppningsvis kan det snart bli träning på gräs.

Vi hoppas också att situationen så småningom ska tillåta att det blir seriespel för dessa fotbollsspelare och alla andra i Hestra SSK. På ungdomssidan är det i år sex olika lag anmälda till seriespel.

2019-06-24 21:46
Tyvärr slutade måndagens bortamatch mot Skillingaryd IS med förlust med 2-3. Vi tog tidigt ledningen i matchen med 1-0 genom Minou Valbrant. Ett resultat som såg ut att stå sig halvleken ut men i slutsekunderna kvitterade SIS. I den andra halvlekens tjugo första minuter spelade vi riktigt bra och skapade ett antal målchanser men det blev tyvärr bara ett mål genom Linn Lid. Därefter blev det lite ”Hawaii” fotboll som SIS utnyttjade bäst genom att göra två mål.
Vinst för F15
2019-05-28 21:09
I den sjätte seriematchen kom vår första seger. Vinst hemma mot Gnosjö med 2-1 efter 1-1 i paus. Vi fick en olycklig start med 0-1 redan efter någon minut men vi gav aldrig upp utan visade en härlig inställning och moral. Kvitteringen stod Linn Lid för. I den andra halvleken fortsatte vi med att vinna närkamper och Gnosjö hade svårt att skapa någonting framåt. Thea Carlsson blev vår matchhjälte genom att trycka in segermålet efter hörna. Nästa match är ej förrän den 19 juni borta mot Ormaryd.
3-2 förlust för F15.
2019-05-24 23:18
Det blev en lite oturlig förlust mot Tranås borta. Vi hade väl så mycket av spelet och kunde lika väl vunnit matchen. Tranås tog ledningen men Valentina Kabsri kvitterade till 1-1 en stund senare. Minou Valbrant fixade till 2-1 innan halvtidsvilan. Ett rättvist resultat då vi hade hand om spelet långa stunder. I den andra halvleken böljade spelet fram och tillbaka och hade vi gjort 3-1 i detta läget hade vi troligtvis vunnit. Det blev dock Tranås som med två snabba mål vände matchen och vann. En bra kämpamatch av tjejerna som vi tar med oss till nästa match på tisdag mot Gnosjö.
Förlust för F15
2019-05-11 09:37
Gårdagens bortamatch i Sävsjö mot Hultsjö IF slutade med förlust med 0-4 (0-3). Som resultatet visar var vår första halvlek mindre bra medans den andra var mycket bättre. Vi är många nya tjejer som spelar på stor plan för första gången denna säsong och det tar lite tid innan man lär sig detta. Nu tar vi nya tag, träning på måndag och match på onsdag mot Eksjö på Grimsborg.